Itämeren Purjelaivayhdistys

1. Helsinki - Århus | 2. Århus| - Helsinki | 3. Helsinki - Riika | 4. Helsinki - Riika - Hanko
Yleistietoa | Lisätietoja | Ilmoittautumislomake
2007/1. Helsinki – Århus | 2007/2. Århus – Kotka | 2007/3. Kotka – Tukholma | 2007/4. Tukholma – Szczecin | 2007/5. Szczecin – Helsinki

Purjehdusehdot

Valborg logo

Purjehdusehdot

Purjehdusehdot sisältävät perustietoa ilmoittautumisesta ja säännöistä.

Purjehdusoppilaan ikä

Ikärajat purjehduksille ilmoitetaan jokaiselle purjehdukselle erikseen.

Varausmaksu ja peruutusehdot

Purjehdusmaksusta suoritetaan varausmaksuna 90€. Varausmaksu on maksettava eräpäivään mennessä, jotta varaus pysyy voimassa.

Purjehdusmaksun loppuosa erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen purjehdusta. Jos ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen purjehdusta, koko purjehdusmaksu erääntyy maksettavaksi heti.

Peruutusehdot

Jos purjehdusoppilas peruu purjehduksensa

  • 30 vrk ennen purjehdusta, palautetaan varausmaksun ylittävä osa maksetusta purjehdusmaksusta.
  • alle 30 vrk ennen purjehdusta, palautetaan 25% maksetusta purjehdusmaksusta.
  • alle 2 vrk ennen purjehdusta, purjehdusmaksua ei palauteta.

Muutokset tai peruutukset ilmoittautumiseesi voit hoitaa puhelimitse: p. 050 465 6906 tai kirjallisesti: Itämeren Purjelaivayhdistys ry, Suomenlinna E3 A6, 00190 Helsinki.

Purjehduksen peruuntuminen tai muutokset

Jos purjehdus peruuntuu yhdistyksestä aiheutuvasta syystä, yhdistys palauttaa purjehdusoppilaalle kaikki tästä purjehduksesta maksamat maksut.

Yhdistys ei korvaa yhdistyksestä riippumattomista syistä purjehduksen ohjelmaan, reittiin, määräsatamin tai aikatauluun tulevista muutoksista tai peruutuksista, kuten majoituksesta, jatkoyhteyden muutoksesta tai peruuntumisesta tai vastaavasta purjehdusoppilaalle aiheutuneita kuluja tai vahinkoja. Yhdistyksestä riippumattomia syitä ovat esim. vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, viranomaisten toimenpiteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät, kuten lakko, sota tms. poikkeustilat ja sairastapaus aluksella ja sen aiheuttamat toimenpiteet.

Laki

Varustamossa ja aluksella sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Matkat määräsatamiin

Jokainen vastaa itse purjehduksen alkaessa matkastaan määräsatamiin ja purjehduksen päättyessä jatkoyhteydestään sekä saapumisestaan ajoissa laivalle ennen purjehduksen alkua.

Vakuutukset

s/v Valborgilla ja sen varustamolla on Ateenan yleissopimuksen (2002) mukaan matkustaja-aluksilta vaadittava ankaran vastuun kattava laaja matkustajavakuutusturva.

Nuorisopurjehduksilla jokainen huolehtii lisäksi itse omasta matkustaja-, tapaturma- yms. vakuutuksistaan.

Purjehdusoppilaan tietolomake

Jokainen purjehdusoppilas täyttää tietolomakkeen, josta ilmenevät henkilötiedot, lähiomaisen tiedot sekä tarpeelliset tiedot terveydentilasta. Lomakkeen tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Ruokailu

Purjehdusmaksuun sisältyy päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen. Purjehduksen ensimmäisenä tai viimeisenä päivänä ei aina ole kaikkia aterioita. Purjehdusoppilaat osallistuvat oman vahtiryhmänsä mukana aterioiden valmistukseen.

Majoitus

Valbogilla on melko väljät tilat, mutta koulupurjelaivalle ominaiseen tyyliin majoitus tapahtuu yhteisessä tilassa (ks. piirros). Samassa loosissa majoittuu neljä henkilöä: kaksi ylhäällä ja kaksi alhaalla.

Alkoholi, tupakointi ja huumausaineet

Alkoholin nauttiminen laivalla on kielletty.

Tupakointi tapahtuu vain määrätyssä paikassa ehdotonta paloturvallisuutta noudattaen.

Huumausaineiden hallussapito ja käyttö ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Rikkomuksista ilmoitetaan alaikäisen huoltajalle ja tarvittaessa viranomaisille. Lisäksi henkilö voidaan lähettää omalla kustannuksellaan kotiin.

Häiriökäyttäytyminen

Häiriötä tai vaaraa aiheuttava henkilö voidaan lähettää omalla kustannuksellaan kotiin. Lisäksi ilmoitetaan alaikäisen huoltajalle ja tarvittaessa viranomaisille.

Valborg logoValborg | Ota yhteyttä | ©2006 Itämeren Purjelaivayhdistys Ry