På SvenskaРусскийIn EnglishVinkkejä risteilyn järjestäjille

Tee varaus ajoissa. Suosituimpina kausina saattaa olla vaikeaa löytää vapaata aikaa. Myös onnistuneen tilaisuuden järjestelyt vievät aikansa.

 

Neuvottele reitistä kipparin kanssa! Sää, aikataulut ja esimerkiksi rantautumislaiturit vaikuttavat reittiin.Voit tietysti myös jättää reitin suunnittelun kokonaan kipparin huoleksi.
Lue lisää...
Purjehtimaan ympäri vuoden!

 

Järjestä kevätjuhlat, saunaillat, seminaarit, kokoukset ja muutkin tapahtumat tunnelmallisella Valborgilla. Siistit ja toimivat tilat, maistuvat ruoat, lämmin purjelaivatunnelma, ympäri vuoden.
Ota yhteyttä
Valborg Oy

 

Suomenlinna E3 A6
00190 Helsinki
puh 0500 502 334

myynti@valborg.fi
toimisto@valborg.fi


Yhteydenotto-lomake


Valborgilla purjehduskausi jatkuu ympäri vuoden...

 

S/v Valborg on puurakenteinen kaljaasi. Se on rakennettu Porvoon maalaiskunnassa vuonna 1948 ja alunperin alus oli kaksimastoinen hiekkajaala. Sotien jäkeen rannikon rahtiliikenne hoidettiin juuri Valborgin kaltaisilla aluksilla. Suuri osa maan rahti- ja kauppalaivastostahan oli luovutettu sotakorvauksina Neuvostoliittoon.

Tällaisia aluksia oli aikoinaan maassamme satoja. Nyt niitä on jäljellä enää muutama. Valborg hyväksyttiin toisena aluksena museoviraston perinnelaivarekisteriin vuonna 1994.

1970-luvulla Valborgin ura rahtilaivana loppui. Vuonna 1980 laiva teki ensimmäisen matkansa uudessa käyttötarkoituksessaan. Valborg oli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten koulupurjelaiva ja siellä järjestettiin muun muassa partioleirejä, leirikouluja ja myös rippileirejä.

Nyt tervantuoksuisen perinnepurjelaivan omistaa Valborg Oy ja laivan kotisatama on Halkolaituri Helsingissä.